Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vegan Wines – Masterclass en proeverij

29 maart @ 19:30 - 22:00

€20

Vegan Wijnen: een nieuwe ‘trend’ in de wijnwereld. Steeds vaker staat de certificering Vegan op een etiket van een fles wijn. Maar, wat zijn vegan wijnen? Wellicht belangrijker: hoe smaken ze? Ontdek het op donderdag 29 maart tijdens de masterclass & proeverij in Het Lokaal.

Eline Groenendijk, register vinoloog, neemt je mee in de wereld van de veganistische wijnen. Wat is er anders aan het productieproces, in vergelijking tot ‘gewone’ wijnen? Hoe herken je een vegan wijn. Sommige wijnen hebben een vegan-kenmerk, omdat ze officieel gecertificeerd zijn. Maar niet elke veganistische wijn draagt een certificaat. Kun je aan de ingrediënten zien of een wijn vegan is?

Eline vertelt het allemaal! Dit doet ze aan de hand van een reeks prachtige wijnen. Vind je de wijnen erg lekker? Bestel na afloop flessen voor thuis!

Hapje eten?

We starten om 19.30 uur met de masterclass/proeverij. Op donderdagavond is Het Lokaal open voor diner. Wil je eerst een hapje bij ons eten? Dat kan! Voor 25 euro per persoon serveren we een voor- en hoofdgerecht. Dit kunnen uiteraard veganistische gerechten zijn.

Gegevens

Datum:
29 maart
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€20
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,
Website:
http://hetlokaal.nl/product/vegan-wijnen/

Organisator

Eline Groenendijk
Telefoon:
0614282753
E-mail:
groenendijkeline@gmail.com
Website:
www.winelines.nl

Locatie

Het Lokaal
Oliemolenhof 90
Amersfoort, 3812 PB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0337820503
Website:
http://hetlokaal.nl/product/sterrenlokaal-wilco-baar-20-april/