Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet two of the best winemakers from Spain!

29 november, 2019 @ 19:30 - 22:00

€35

Een unieke masterclass en proeverij door twee top wijnmakers van Spanje!

We doorkruisen in deze proeverij Spanje. Twee wijnmakers komen speciaal voor ons naar Nederland om hun wijnen aan u te laten proeven.

Bodegas Hydria is een piepjong wijnbedrijf uit Bullas. Een warme regio in Zuid Spanje. Joaquin legt uit waarom ze toch prachtige elegante witte wijnen kunnen maken. De beroemde rode Monastrell wijnen uit deze regio mogen natuurlijk ook niet ontbreken in de proeverij.

Pepe Rodriquez de Vera is een wijnmaker met naam en faam en presteert het ieder jaar wijnen van hoge klasse te maken die in de pers geprezen worden en in veel toprestaurants van Spanje geschonken worden. Zelf bezoekt hij ook graag deze restaurants en weet dan ook alles te vertellen over gastronomie. We proeven zijn wijnen uit de regio Almansa.

In deze exclusieve masterclass en proeverij komen alle twee de wijnmakers aan het woord. Ook zijn er twee Vinologen aanwezig voor de nodige toelichting. We proeven van allebei een reeks wijnen en uiteraard heb je de mogelijkheid de wijnen aan te schaffen.

Gegevens

Datum:
29 november, 2019
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€35
Website:
https://www.zustermargaux.nl/wijnproeverij-amersfoort

Locatie

Mariënhof
Kleine Haag 2
Amersfoort, 3811HE Netherlands
+ Google Maps
Website:
http://www.marienhof.nl/evenementen/2015/12/3/fridaywinesmarinhof-editie-feest