Op z’n paasbest

Pasen. Tegenwoordig genieten we vooral van een extra vrije dag, lekker brunchen of dineren met familie en vrienden en een mooie paaswandeling in het bos. Dat laatste wellicht iets minder dit jaar vanwege het uitblijven van het voorjaarsweer.
Vroeger was Pasen de reden voor een nieuwe set voorjaarskleding en op eerste en tweede Paasdag op zijn ‘paasbest’ aan tafel verschijnen. Weer of geen weer, gewoon in je voorjaarsoutfit naar opa en oma.
Die voorjaarskleding houden we deze dagen nog maar even in de kast. Heel Nederland verlangt naar de zomerjas, een terrasje pikken en de eerste ‘rokjesdag’ van het jaar. Het komt er vast snel aan maar ons geduld wordt op de proef gesteld.
Laten we deze Pasen dan maar proosten op het komende voorjaar en genieten van een wijn die op zijn ‘paasbest’ aan tafel mag verschijnen.
En dat is voor mij Just B. Gemaakt door Belén Varela. 100% Albariño druiven. 100% Belén. 100% the Best! Voor nu en in het gehele (komende) voorjaar en zomer: honingmeloen, zilte zee, abrikozen, verse kruiden en een enorme verfrissende afdronk.
Bij schaal- en schelpdiertjes, bij salades, lichte kazen en hammen.
100% op z’n Paas Best.

No Replies to "Op z'n paasbest"

    Leave a reply