Een “huiswijn”om over te praten….

Een ‘huiswijn’ om over te praten…
Dry January is gelukkig voorbij. Iedereen heeft de droogte weer overleefd. Laat februari maar weer plenzen.

Een ‘huiswijn’ om over te praten…

Dry January is gelukkig voorbij. Iedereen heeft de droogte weer overleefd. Laat februari maar weer plenzen.

Net als de aarde hebben wij ook genoeg vocht nodig. Veel water is goed, maar soms wat ‘lekkerder’ mag je jezelf wel gunnen.

De luxe feestmaanden hebben we net achter de rug. Nog even tijd voor een mooie huiswijn waarmee je de komende weken vooruit kan. Nog eentje waar je warm van wordt, met voldoende pit en heerlijk aan tafel bij een eenvoudig gerecht.
Bodegas Habla is de naam van de wijn waar je over gaat praten. Habla betekent praten. En een glas wijn drink je vaak onder het genot van een goed gesprek. Met vrienden, familie of je partner tijdens een lekkere maaltijd of op de bank. Praten over je bezigheden, je plannen, je wensen en over de wereld (de aarde).

Habla la Tierra betekent ‘praten over de aarde’. Een wijn die gaat en staat voor de grond waarvan hij afkomt. Puur en eerlijk gemaakt. Laten we gaan praten over de wijn die gaat over de aarde. Neem een slok en geniet van de rijkelijke assemblage van Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Syrah en Malbec: veel sappig fruit, tikje vanille door 4 maanden houtlagering en een mooie pittige kruidigheid.

Niet voor niets beste koop van Spaanse wijn!

https://www.lossuenos.eu/habla-la-tierra-2016.html

No Replies to "Een "huiswijn"om over te praten...."

    Leave a reply