Over Eline

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Ik ben Eline Groenendijk” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]Register Vinoloog ®, Aanbevolen Wijndocent van de Wijnacademie®, Freelance Wineprofessional en Bedrijfsbeheerder van Wijnbar Zuster Margaux in Amersfoort.[/vc_column_text][vc_tta_accordion active_section=”1″][vc_tta_section title=”Ik ben inzetbaar voor:” tab_id=”1451339331575-cbf4ce67-2eec”][vc_column_text]
  • het verzorgen van wijncursussen, wijnproeverijen en -workshops voor particulieren en bedrijven in Amersfoort of Ermelo, bij u of uw (horeca)klant op locatie, of bij particulieren thuis (SDEN erkend)
  • het verzorgen van presentaties over wijn
  • het begeleiden van wijn-/spijsavonden
  • het verzorgen van wijnproeverijen op evenementen
  • wijnadvies voor particulieren en horeca
  • het opleiden/trainen van (horeca)personeel (SDEN erkend)
  • het schrijven van onafhankelijke proefnotities van wijnen en andere publicaties over wijn
  • het verzorgen van wijn-/spijsroutes langs diverse restaurants in Amersfoort
  • het verzorgen van masterclasses op het gebied van kunst & wijn i.s.m. een kunsthistoricus
  • het verzorgen van wijnen tijdens uw diner met eventuele inhoudelijke toelichting aan u en uw gasten in mijn rol van “Uw Sommelier thuis” (hieronder meer informatie).
[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Uw Sommelier thuis” tab_id=”1451339331576-3b2d7668-3bb1″][vc_column_text]Samen met mijn partner Wilco van den Baar, oftewel “Uw Chefkok thuis”, verzorg ik u een luxe thuisdiner of bedrijfsevent gebaseerd op wijn & spijs.

Goed wijnadvies is onontbeerlijk om tot het beste resultaat te komen; “Uw Sommelier thuis” kan u diner of event een extra exclusief karakter geven.

Heeft u een feestje thuis of (bedrijfs)evenement waarbij u graag uitpakt met mooie passende wijnen waarbij een informeel woordje uitleg op zijn plaats is?

Als Registervinoloog schenk ik u de wijnen persoonlijk uit zodat u en uw gasten meer te weten krijgen over de geserveerde wijn.

Ik heb een gedegen en erkende wijnopleiding achter de rug en ruime ervaring in het veld. Passie voor wijn in de breedste zin van het woord. Open, onafhankelijk en met veel plezier. Het niveau van de uitleg en de ‘verhalen achter de wijn’ stem ik volledig afgestemd op de behoefte van u en uw gasten. Het ontspannen genieten is het belangrijkst tijdens uw diner.

Ik bespreek alles met u voor en zal samen met u de avond tot een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten maken. Naast goede wijnadviezen en die mooie fles is de behandeling van de wijn, de serveertemperatuur, het glaswerk, het al dan niet karaferen van de wijn, het moment waarop u de wijn wilt drinken, de wijn/spijscombinatie en de leeftijd waarop u de betreffende wijn drinkt, bepalend voor de uiteindelijke beleving van die wijn.

“Uw Chefkok Thuis” zorgt er samen met “Uw Sommelier Thuis” voor dat uw diner een hoogwaardige culinaire ervaring wordt!

Uw privédiner of bedrijfsevent organiseren wij bij u thuis of op locatie. Ook beschikken wij over de prachtige locatie van Sotto wijnkelders & poeflounge in Ermelo.

Voor meer informatie en/of een offerte op maat vraag ik u contact op te nemen via 06-14 28 27 53.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1451378938613{background-color: #ffffff !important;}”][vc_tta_tour color=”juicy-pink” active_section=”1″ no_fill_content_area=”true”][vc_tta_section title=”Proeverijen” tab_id=”1441873848705-137dadc4-4794″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”1754″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border” onclick=”custom_link” link=”http://www.winelines.nl/events/”][vc_column_text]Ik organiseer regelmatig wijnproeverijen. Voor kleine en grote groepen en op iedere gewenste locatie! Neem contact op voor de mogelijkheden! [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Rondleidingen” tab_id=”1441873848772-340367cb-2989″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”1786″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_border”][vc_column_text]Nieuw in de stad? Ik verzorg regelmatig wijn – en spijsroutes langs diverse restaurants en wijnbars in Amersfoort. Zo leer je op een leuke en leerzame manier je nieuwe thuisstad kennen!

Ken u de stad juist op uw duimpje? Geef je over aan mij en laat je verrassen over wat Amersfoort allemaal nog meer te bieden heeft![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Wijn- en spijsavond” tab_id=”1451379051148-9a17a857-401e”][vc_single_image image=”1783″ img_size=”medium” alignment=”center”][vc_column_text]“Een avond om naar uit te kijken, dat is voor mij elke Wijn-Spijsavond die Eline Groenendijk en Rob Twigt (CuliBuzz) organiseren. Meestal reserveer ik meteen 2 plekken zodat ik nóg iemand blij kan maken.
Eline en Rob zetten telkens met veel enthousiasme en professionaliteit een thematisch 7 gangen diner met bijpassende wijnen en verhalen neer. De verhalen zijn de enige goede reden om even stil te vallen aan de tafels voor 4 of 6, waar je met bekende of minder bekende mensen terecht komt. Samen volop genieten, dat is het terugkerende thema!”

Suzanne Leijendekkers[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tour][/vc_column][/vc_row]