Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pop Up Paas Restaurant in SOTTO Lounge, lunch of diner!

1 april

€65

Sotto Lounge wordt restaurant voor één dag en serveert een prachtig Paasmenu op Eerste Paasdag.

Samen met uw gezelschap geniet u in de luxueuze inrichting van Sotto Lounge van een prachtig 4 gangen Paasmenu van Chefkok Wilco van den Baar. U kunt dit menu zowel tijdens de lunch of diner boeken.

Het Pop Up Paas menu:

Sechuan | button
Spectaculair begin van het diner om uw smaakpapillen te stimuleren voor al wat komen gaat!
65º eitje | Champagne
Biologisch scharreleitje exact op 65º gegaard met Champagne crème en aardappel krokantjes, lentegroen komkommer kruid.
Tonijn | coquille
Tartaar van verse tonijn met Yuzu, sesam, soja en gebrande coquille, engelenhaar van spitskool met Vadouvan en kroepoek van casave.
Gnocchi | kippendij
Gnocchi met een stoofje van kippendijen en gele curry, groene asperges en trostomaatjes.
Lamsbout | aubergine
Rosé gebraden deel van Hollandse lamsbout van de Green egg, compote van aubergine met Garam Marsala specerijen, bosui, meiknolletje en bospeen, eigen jus met lavendel geparfumeerd.
Tropisch | Exotisch
Dessert van Paas gele exotische vruchten, in specerijen gepocheerde ananas, saus van passievruchten, compote van mango met rode peper, gebrande banaan, merengue en Atsina cresse en vanille mascarpone.
Koffie | thee
Koffie of thee ter afsluiting van het diner met Paas koekjes en bonbons.
Details zondag 1 april – Eerste Paasdag:
Locatie: Sotto Lounge, Stationsstraat 4 Ermelo
Geopend vanaf 12.00 uur
65,- pp voor het complete menu: 2 amuses, 4 gangen menu, tafelwater, brood, koffie en thee met zoet
Wijnarrangement 4 gangen: 30,-
Reserveren via: wilco@uwchefkokthuis.nl of 06 43 44 31 45

Gegevens

Datum:
1 april
Kosten:
€65
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
http://www.uwchefkokthuis.nl/pop-up

Locatie

Sotto wijnkelders & proeflounge
Stationsstraat 4
Ermelo, 3851 NH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0341 - 43 03 30
Website:
www.sottolounge.nl